albumsHet kindereetcafé


Het Kindereetcafé


De Tussenschoolse opvang "Het Kindereetcafé" verzorgt op schooldagen, m.u.v. de woensdag, de lunch voor de leerlingen die overblijven. De kinderen worden door professionele begeleiders opgevangen. De lunch is een compleet verzorgde broodmaaltijd met kaas, worst, zoetigheid, bruin- en witbrood, ontbijtkoek, crackers en fruit. Hierbij wordt thee, melk, fristi,cranberry sap, ice tea en siroop gedronken. De voorkeur gaat uit naar bruinbrood en liever geen siroop. Als een kind daar problemen mee heeft is er overleg met het thuisfront.
De kinderen van de groepen 1 en 2 worden uit de klas gehaald en na de lunch weer teruggebracht. Bij de groepen 3 en 4 worden de namen van de kinderen opgenoemd die aanwezig zullen zijn bij het Kindereetcafé die dag. Zij komen vervolgens zelfstandig naar het Kindereetcafé. Na de lunch gaan zij ook weer zelfstandig terug naar de klas. De groepen 5 t/m 8 komen en gaan zelfstandig naar het Kindereetcafé.
Begeleiders

Uw kind wordt opgevangen door verschillende begeleiders. Elke dag zijn er drie begeleiders aanwezig. Met elkaar proberen zij er voor uw kind een gezellige lunch van te maken. Komt uw kind thuis met een klacht of een vraag dan kunt u altijd contact opnemen met de coördinator. Mocht de begeleiding met een probleem zitten dan neemt de coördinator contact met u op.

Het kindereetcafé is op zoek naar begeleiders. Heeft u tijd en zin om 2 uurtjes tussen de middag door te brengen met de kinderen, of weet u iemand die dat graag wil doen, neem dan contact op met Simone Hoorweg.
Gezellig een boterhammetje eten samen met de kinderen en zorgen voor een goed georganiseerde lunch is een leuke uitdaging. Hier staat natuurlijk een vergoeding tegenover. 06 30 56 57 55 Simone Hoorweg.
Wat moet u doen om gebruik te kunnen maken van 'Het Kindereetcafé'?

U kunt op school een inschrijfformulier halen en dat volledig ingevuld en ondertekend weer inleveren. Via telefoonnummer 06 - 30 56 57 55 kunt u uw kind tussen 08.00 en 09.00 uur aanmelden. Komt uw kind structureel dan kunt u dit eenmalig doorgeven. Is uw kind verhinderd dan bent u verplicht dit op hetzelfde telefoonnummer door te geven, indien u vergeet af te melden dan wordt het overblijven in rekening gebracht. Aanmelden kunt u doen tussen 8 en 9 uur 's ochtends telefonisch of via sms of WhatsApp. Via sms of App krijgt u altijd een bevestiging van Simone Hoorweg, anders heeft zij uw bericht niet ontvangen. Bent u uw kind vergeten aan te melden en gaat het toch mee dan kost dit 2 euro extra. Het correct afmelden is van groot belang om verwarring bij kinderen en leerkrachten te voorkomen. Van de coördinator Simone Hoorweg ontvangt u eens per twee maanden een overzicht van de betalingen.
Opzeggen van het Kindereetcafé doet u 1 maand van te voren!
Kosten

De betaling gebeurt via automatische incasso. U kunt gebruik maken van een 5- of 10 rittenkaart die het hele jaar geldig is. Kosten voor een 5-rittenkaart bedraagt € 19,75 en voor een 10-rittenkaart bedraagt het € 39,00. Als inschrijfgeld betaalt u eenmalig € 5,00.
De eerste keer, spannend?

Wilt u de eerste keer met uw kind mee-eten, dan nodigen wij u van harte uit. Stuurt u ons dan van te voren even een mail : kindereetcafe@caiway.net